Tarjoukset

Etsimme tällä sivulle voimasaolevat parhaat laajakaistatarjoukset. Näin halvin mobiililaajakaista on helpoin löytää. Paras mobiililaajakaista tarjous vaihtelee myös käyttötarjouksen sekä laajakaista käyttöalueen mukaan.


Saunalahti Mobiililaajakaista 4G Super tarjoushintaan

Katso alennus »

Saunalahti Mobiililaajakaista 4G Super nyt vain 19,90€/kk.

Saunalahti Mobiililaajakaista 4G tarjoushintaan

Katso alennus »

Saunalahti Mobiililaajakaista 4G nyt edullisesti vain 14,90€/kk.

Liikkuva netti 6 kk tarjoushintaan

Katso alennus »

Sonera Liikkuva Netti Plus nyt 6 kuukaudeksi hintaan 9,90/kk.

Rajaton 3G netti ensimmäiset 3 kk puoleen hintaan

Katso alennus »

Sonera tarjoaa rajattoman 3G -nettiyhteyden ensimmäiseksi kolmeksi kuukaudeksi puoleen hintaan, vain 6,45€/kk

Nokia Lumia 520 huippuhintaan

Katso alennus »

Nokia Lumia 520 nyt Tele Finland -verkkokaupasta hintaan 1,92€/kk.

Samsun Galaxy XCover 2 edulliseen kuukausihintaan

Katso alennus »

Tele Finland tarjoaa Samsung Galaxy XCover 2 -puhelimen edullisesti hintaan 4,98€/kk.

Nettitikku ja rajaton 4G netti tarjoushintaan

Katso alennus »

Tele Finland tarjoaa nyt nettitikun ja rajattoman 4G netin hintaan 18€/kk.

Samsung galaxy S4 mini + liittymä synttärihintaan

Katso alennus »

Nyt Samsung Galaxy S4 mini ja TeleFinland liittymä yhteensä 23€/kk.

100 € alennus

Katso alennus »

Hyödynnä viikon tarjoushinta ja päivitä puhelimesi uuteen Samsung Galaxy S4 Plussaan. Säästät 100 €, kun hankit puhelimen tämän viikon aikana. Puhelimen normaalihinta on 399 €, mutta tällä viikolla vain 299 €. Tartu siis tilaisuuteen heti! Samsung Galaxy S4 Plus on näyttävä ja ohut älypuhelin, jossa on iso 5 tuuman näyttö ja entistä tehokkaampi ja kestävä akku. Nappaa siis mukaasi uusi puhelin Tele Finlandin verkkokaupasta. Mukaan voit halutessasi valita edullisen Tele Finlandin liittymän. Saat ilmaisen kotiinkuljetuksen kaupan päälle! Tilaa nyt >>

Tässä esimerkkilaskelma avuksesi: Samsung Galaxy S4 Plus -puhelin 36 kk:n maksuajalla 8,31 €/kk. Laitteen kokonaishinta on 299 €. Saat puhelimen kertamaksulla tai Sonera Rahoituksella, joka on joustava ja koroton maksuvaihtoehto, eikä edellytä liittymäsopimusta. Tarjoushinta on voimassa 14.9.2014 saakka.

Jos huomaat jonkin hyvän laajakaistatarjouksen (miltä vaan operaattorilta: Sonera, TeleFinland, Elisa, Saunalahti, DNA jne.) puuttuvan tältä sivulta lähetäthän meille tiedon siitä palaute (at) mobiililaajakaista.com osoitteeseen.

Miten hyödynnän alennuskoodit ja tarjoukset

Operaattorit tarjoavat erilaisia maksuvaihtoehtoja. Matkapuhelimet voi maksaa joko kertamaksuna tai kuukausierissä. Liittymätarjoukset ovat yleensä määräaikaisia ja niitä maksetaan kuukausierissä, tyypillisesti 12 tai 24 kk ajan. Tämän jälkeen sopimus voi jatkua normaalihintaisena.

Matkapuhelintarjouksissa sopimuksen pituus on tyypillisesti 12-36 kk, jonka aikana puhelimen koko hinta veloitetaan. Operaattoreilla on usein pakettitarjouksia, jolloin samaan kuukausihintaan sisältyvät sekä matkapuhelinliittymä että puhelin.

Mobiililaajakaistatarjoukset toimivat samalla periaatteella. Usein liittymätarjoukset ovat esim. 12 kk sopimuksia, joiden aikana mobiililaajakaistaliittymästä maksetaan alennettua hintaa. Tämän jälkeen määräaikainen sopimus jatkuu normaalihintaisena vielä 12 kk ajan. Sopimuksen kokonaiskesto on siis 24 kk, josta 12 ensimmäistä kuukautta saa tarjoushintaan. Sopimus voi myös tarjouksen jälkeen jatkua normaalihintaisena toistaiseksi voimassaolevana niin kauan, kunnes se irtisanotaan.