Tarjoukset

Etsimme tällä sivulle voimasaolevat parhaat laajakaistatarjoukset. Näin halvin mobiililaajakaista on helpoin löytää. Paras mobiililaajakaista tarjous vaihtelee myös käyttötarjouksen sekä laajakaista käyttöalueen mukaan.


Tarjoushaku

Voit tarjous / alennus -hakuamme käyttäen etsiä omiin kriteereihisi parhaiten sopivat liittymätarjoukset. Valitse vain hakuun itsellesi sopivat kriteerit ja tilaa liittymä. Helppoa ja nopeaa.

Järjestelmä pyrkii hakemaan automaattisesti parhaat tarjoukset operaattorien sivuilta. Jos huomaat jonkin hyvän laajakaistatarjouksen (miltä vaan operaattorilta: Sonera, TeleFinland, Elisa, Saunalahti, DNA, Moi jne.) puuttuvan tältä sivulta lähetäthän meille tiedon siitä palaute (at) mobiililaajakaista.com osoitteeseen.

Miten hyödynnän alennuskoodit ja tarjoukset

Operaattorit tarjoavat erilaisia maksuvaihtoehtoja. Matkapuhelimet voi maksaa joko kertamaksuna tai kuukausierissä. Liittymätarjoukset ovat yleensä määräaikaisia ja niitä maksetaan kuukausierissä, tyypillisesti 12 tai 24 kk ajan. Tämän jälkeen sopimus voi jatkua normaalihintaisena.

Matkapuhelintarjouksissa sopimuksen pituus on tyypillisesti 12-36 kk, jonka aikana puhelimen koko hinta veloitetaan. Operaattoreilla on usein pakettitarjouksia, jolloin samaan kuukausihintaan sisältyvät sekä matkapuhelinliittymä että puhelin.

Mobiililaajakaistatarjoukset toimivat samalla periaatteella. Usein liittymätarjoukset ovat esim. 12 kk sopimuksia, joiden aikana mobiililaajakaistaliittymästä maksetaan alennettua hintaa. Tämän jälkeen määräaikainen sopimus jatkuu normaalihintaisena vielä 12 kk ajan. Sopimuksen kokonaiskesto on siis 24 kk, josta 12 ensimmäistä kuukautta saa tarjoushintaan. Sopimus voi myös tarjouksen jälkeen jatkua normaalihintaisena toistaiseksi voimassaolevana niin kauan, kunnes se irtisanotaan.